Επίγραμμα
125 χρόνια ιστορίας
Επιγραμμα εγκαταστάσεις

Η Ιστορία μας

Η εταιρία Α. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών και της προϊοντικής επικοινωνίας καθώς και στη μελέτη και υλοποίηση εφαρμογών προβολής και προώθησης.

Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1888, με πολύ μεράκι, αγάπη και ταλέντο, ζωγραφίζοντας με πινέλο, δημιουργώντας θαλασσογραφίες και χρυσοτυπίες στην Κωνσταντινούπολη. Λίγο πριν το 1922, η εταιρία, μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, στολίζοντας τις προσόψεις των καταστημάτων του κέντρου της πόλης. Την παραδοσιακή επιγραφοποιία διαδέχθηκε, με την πάροδο του χρόνου η ζωγραφική με αερογράφο και σιγά σιγά η ψηφιακή εκτύπωση. H εξέλιξη ήρθε με τα plotters, τα routers και οι εφαρμογές γραφικών που αυτοματοποιούν και τελειοποιούν την όλη διαδικασία. Μετά από 130 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Η ικανότητα, η αφοσίωση και η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων σε όλο τον κόσμο, μέσα από συνεργασίες και ετήσιες επισκέψεις μας σε παγκόσμιας εμβέλειας εκθέσεις, μας κατατάσσουν στις ταχύτατα εξελισσόμενες εταιρίες του κλάδου μας. Κύριο μέλημά μας, οι σχέσεις με τους πελάτες μας. Στόχος μας, να είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης στην ανάδειξη της επιχείρησης, στην κάλυψη και του πιο απαιτητικού project.

Koιτάμε μπροστά. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην βιομηχανική ζώνη Αχαρνών, με επέκταση της μονάδας παραγωγής μας, εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης.

H πορεία της εταιρίας είναι κάθε χρόνο ανοδική, επιτυγχάνοντας αύξηση του τζίρου της, αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα υφιστάμενων αλλά και νέων πελατών.